Mitől lesz egy fagylaltkehely tökéletes? Ha maga a kehely is ehető. Erre az egyik legjobb megoldás a sárgadinnye. Egyszerű, ízletes és látványos szervírozás.

Elkészítése egyszerű. A dinnyét középen kettévágjuk, a magokat kitakarítjuk. Vagy levágjuk a végét, hogy biztosan megálljon a tányéron, vagy belerakjuk egy olyan kis tálba, hogy fixen megálljon. Ha a magok helye túl kicsi, egy kanállal vájjuk nagyobbra. Rakjunk bele 2-3 gombóc fagylaltot, locsoljuk meg valamilyen gyümölcsös öntettel, szórjuk meg csokireszelékkel, és már tálalható is.

Ha szereted a Toochee Blogot, kérlek szavazz ránk a GoldenBlog versenyen a <> kategóriában. Mindössze három kattintás, mert a te szavazatod is számít. A szavazás névtelen, és teljesen biztonságos.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Mi a különleges ezekben a ruhákban?

Napi videó:   A legszemetebb átverés

Napi fotó:  Nekem is elegem van a melegből

(via )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...