Az orosz julia Popova a maga területén különleges szobrász. Alapanyaga a márvánnyal vagy a bronzzal szemben szappan, és csodálatosan élethű ételutánzatokat készít.
Húsvét utáni kenyérlángos
A húsvéti nagy sonkázás után szokott maradni egy darab sonka. Legtöbbször ez belekerül a sonka főzőléből készült bablevesbe, vagy lencsefőzelékbe. De most inkább készítsünk belőle egy finom kenyérlángost. A recept alapján két nagy tepsi méretű kenyérlángos készíthető.
Húsvét utáni kenyérlángos
Állatok a tányéron
Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Nagyjából egy évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok képét láthatjuk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.
Dosa Mumbaiban
Ez a férfi 25 éve készíti az indiai nagyváros utcáin ezt az indiai palacsintafélét.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hetvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)
Dinsztelt szalonnás-savanyúkáposzta
Nagy kedvencem a savanyú káposzta dinsztelése. Bármilyen sült mellé isteni köret, egyszerre édes és savanykás, igazi ízbomba. Most egy szalonnás verziót mutatok meg.
Dinsztelt szalonnás-savanyúkáposzta