Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi dekoráció a konyha táján

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Szellemvonat Kanadán keresztül

Napi videó:   Autó-motorcsónak hibrid járgány

Napi fotó:  Upsz, lebuktam...

(via internet)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ünnepi asztalok karácsonyra

Közel két tucat ötlet az ünnepi asztal díszítésére, kinek-kinek ízlése, pénztárcája, kedve szerint. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Egy férfinak is kell játszószoba

Napi videó:   Láncreakció sportolókkal

Napi fotó:  Fekete-fehér falu

(via internet)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Sütőtökös pulykacomb

Megmaradt kétmaréknyi felkockázott pulykacomb-hús ebédről, este úgy döntöttem gyorsan kezdek vele valamit.  Körbenéztem a kamrában és így született meg a Sütőtökös pulykacomb.

Sütőtökös pulykacomb

Hozzávalók:
40 dkg filézett pulykacomb-hús
1 fej hagyma
5 dkg húsos szalonna
15 dkg sütőtök
2 ek. pirított tökmagbél

bors
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A szalonnát üvegesre sütöm, rádobom a felkarikázott hagymát, és az összetört fokhagymát. Amikor megfonnyad, rádobom a sózott, borsozott húst.

 Kifehéredésig sütöm, majd rádobom a sütőtököt is. Lefedem, és puhára párolom. Amikor elkészül, belekeverem a tökmagot is.

Friss kenyérrel isteni vacsora volt. Sajnos mire kiderült, hogy nem sikerült az elkészült ételről a fotó, addigra már egy falat sem maradt. Így most nincs kép a végeredményről.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Drága cipő? Így készül Indiában.

Napi videó:   Csúnya eset a hókotró villamossal

Napi fotó:  Tökéletes árukapcsolás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kék, zöld, piros sör Japánból

A japánoknak nem elég a világos, a vörös, a barna, és a fekete sör. Nekik színes is kell.

Az Abashiri Brewery ilyennel is kiszolgálja fogyasztóit. A cég a sört jéghegyek felolvasztott vizéből készíti. A rajongói szeretik  színes sört, és azt mondják, finom íze van.

A kék sör egy hínár hozzáadásával nyeri el a színét.

A zöld sör esetében is egy hínárt használnak, de egyéb növényeket is a Japán Siretoko félszigetről.

 A piros sör egy antocián nevű növényi pigmenttől lesz piros, amely a virágokban és gyümölcsökben található.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Látod a baglyokat?

Napi videó:   Citrom evő mókus

Napi fotó:  Mélyen alszik a cicus

(via oddity)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kakukkfüves-rozmaringos krumpligombóc

A szilvás gombóc után megkívántam a krumpligombócot is. Apró, csillogó felületű golyók, amely olyan jól mutatnak egy sűrű szaftban, vagy mártásban. Legyen az vadas mártás, szalontüdő, vagy egy jó raguleves, egy krumpligombóc minden ételt feldob. Gondoltam, miért ne kísérletezzem egy kicsit. Variáljuk meg. Dobjuk fel egy kis fűszerezéssel. És jöhet hozzá egy kis sajtszósz.

Kakukkfüves-rozmaringos krumpligombóc

Hozzávalók:
50 dkg főtt, tört krumpli
25dkg liszt
1 tojás
1mk. só
½ mk. kakukkfű
½ mk. rozmaring

A hozzávalókat alaposan összegyúrom. Addig adagolom hozzá a lisztet, amíg a tészta nem tapad a kézhez. Lobogó vízben kifőzőm.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Gyönyörű és ingyenes karácsonyi ajándék

Napi videó:   Komoly gond a gravitáció

Napi fotó:  Az én drágaszágom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.