Ha nincs kedvünk vagy időnk pepecselni, mégis valami finom ebédre vágyunk. A szűzpecsenye a sertés legfinomabb része, csak minimális fűszerezésre, és egy ízletes ágyra van szükség.
Szűzérme ínyenc ágyon
Ha nincs kedvünk vagy időnk pepecselni, mégis valami finom ebédre vágyunk. A szűzpecsenye a sertés legfinomabb része, csak minimális fűszerezésre, és egy ízletes ágyra van szükség.
Szűzérme ínyenc ágyon
Mumbai legnagyobb élelmiszer piaca Ramadan idején.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)
Szeretem az olyan húsételeket, ahol a hús maga szinte másodlagos szerepet játszik, az étel igazi karakterét a hozzáadott ragu adja meg. Ez az egyik nagy kedvencem, sűrű, szaftos, a sonka és szalonna markáns aromáját, az uborka savanykás aromáját a tejfölös mártás lágy bevonata teszi teljessé.
Mecseki marharagu
Hozzávalók:
1 kg szép marhahús
20 dkg füstölt szalonna
25 dkg gomba
25 dkg füstölt sonka
20 dkg csemegeuborka
2 fej vöröshagyma
8 evőkanál liszt
8 dl tejföl
só
bors
2 evőkanál pirospaprika
húsleves vagy csont-alaplé
Elkészítés:
A húst megtisztítom. felszeletelem, megklopfolom és megsózom. A szalonnát felkockázom, a gombát megtisztítom és felszeletelem, a sonkát és az uborkát felcsíkozom.
A szalonnát zsírjára sütöm, a zsír gy részét a sült szalonnával kiveszem, és félreteszem. A maradék zsíron lesütöm a hússzeleteket, majd felöntöm a húslevessel, amiben finom puhára párolom.
A maradék zsíron az apróra vágott hagymát üvegesre fonnyasztom. hozzáadom a szeletelt gombát. Miután elfőtte a levét, hozzáadom a sonkát és az uborkát. Ízlés szerint megsózom, megborsozom, pár percig pirítom. Megszórom a paprikával, majd a liszttel besűrítem. Felengedjük a hús visszamaradt levével és felöntjük húslevessel. Hozzáadjuk a tejfölt, beletesszük a hússzeleteket és a tepertőt, jól felforraljuk.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
A japán konyha remeke, a szasimi (ez a nagyon friss, nyers halból vagy vékony darabokra szeletelt húsból álló japán finomság) a halak tálalásának egyik legjobb módja. Ez a finomság mára művészeti formává vált. A kulináris művész, Mikyoui0 táncoló, légiesen mozgó alakokat varázsol a tányérra.