A reblog.hu-n való regisztráció időpontja, a reblog.hu megtekintése során
rögzítésre kerül az utolsó belépés időpontja, illetve egyes esetekben -
a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az
operációs rendszer típusa valamint az IP cím.
Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.
Süti beállítások
Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra,
illetve profilinformációk tárolására alkalmas - jelsorozat, melyet a szolgáltatók
a látogatók számítógépére helyeznek el...
A szolgáltatást a Mediaworks Hungary Zrt.
(székhely: 1082 Budapest, Üllői út 48., továbbiakban: „Szolgáltató”) nyújtja
az alább leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod felhasználási feltételeinket.
Jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy a Mediaworks Hungary Zrt. által tárolt adatok
kezelésével, felhasználásával, továbbításával, valamint a Társaság által üzemeltetett
honlapokon történő regisztrációval kapcsolatosan tájékoztassa az érintetteket.
Nagy rajongója vagyok a hidegkonyhának, de ha az ember nem is veszi annyira komolyan a kulináris élvezeteket, néhány trükkel teljesen át lehet alakítani egy hétköznapi vacsorát, amely így ínycsiklandozó fogássá alakul Egy könnyű sajt és saláta vacsora így válik különlegesebbé. Mindez pillanatok alatt elkészíthető.
A vágódeszkák örök kérdése: fa vagy műanyag? Melyik az egészségesebb, biztonságosabb, jobb? A fa kevésbé biztonságos a műanyagnál?
Mindenki másképp vélekedik, nézzük meg tudományos szemmel. Mikrobiológusok tesztelték, hogyan reagálnak a tisztításra ezek a felületek. A kísérletet Dr. Adam Ruben mikrobiológus végezte el. Három fa és három műanyag vágódeszkát használt:
Sok módja van a dinnye-szeletelésnek, bár ez nem a legpraktikusabb. De lassítva elképesztően néz ki.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.