Sajnos ilyennel még nem találkoztam magyarországon. Van benne néhány trükk, ami igazán különlegessé teszi. Így készül:
Fogj egy adag darált marhahúst
Gyúrj belőle fűszerezett gombócot. Most jön a spéci prés.
A préssel egy hústálkát csinálunk
Töltsük fel reszelt Cheddar-sajttal.
A préssel készítsük el a kupakot
Préseljük össze, hogy tökéletesen bezáródjon
Tekerjük be hosszában baconnel
Keresztbe is tekerjük be baconnal
És még átlósan is tekerjük be baconnel
Ezt a tökéletességet dobjuk rácsra
És süssük meg ilyen gyönyörűségesre
Jöhet a tálalás: Piriított hamburger zsemle és egy kis jégsaláta
Rakjuk rá a baconos sajtburgerhúsunkat
Tetejére egy nagy kanál zöld csiliszósz
Fedjük le a zsömle másik felével, néhány rántott hagymakarika
És elkészült a csodás baconos sajtburger, ha megvágjuk, kicordul az olvadt sajt.
És így néz ki a kezünkben néhány harapás után
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Túl közeli találkozás a jegesmedvével
Napi videó: Így kell országimázst építeni.
Napi fotó: Ez most kőkemény birkózás, vagy egy érzelmes tangó?
(via thechive)