Nem olyan gyors mint Jézus, de három nap alatt bor csinál a vízből.

Neve Miracle Machine, hivatalos neve gyorsított borászati ​​eszköz. Három nap alatt bort készített víz, szőlő koncentrátum és élesztő felhasználásával. Asztali készüléknek tervezték, a minimalista dizájn jól mutat a legtöbb konyhában.  Környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével fenntartható anyagokból készült.

A gépet mobil telefonnal vezérelhetjük, amely végigvezeti a borkészítés folyamatát a készüléken, miközben nyomon követhetjük a fejlődést. Egy adag bor előállítása pár dollár.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a listából előre definiált borfajtát válasszunk,  amely felsorolja a szükséges összetevőket a megfelelő szőlő-koncentrátumtól az ajánlott élesztő típusig.

 

A készülék 500 dollárért megvásárolható. De én inkább maradok egy jó magyar pincészetnél.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Elütött ejtőernyős

Napi videó:   Ha már leesett az a nagy hó

Napi fotó:  A szeme sem állna jól, ha látnánk

Macskaőrség:   Jogos bosszú

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...