Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hotdog kicsit másképp

Érdekes és főleg gusztusos utcai fogás.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Sütőben sült virsli krumplis kabátban

Egy finom puha péksütemény, amelynek közepében saját levében párolódik meg a virsli, miközben kívülről finom ropogósra sül. A tetejére olvadt sajt külön fokozza az isteni ízélményt. Csak óvatosan vele, nehéz abbahagyni az evést.recept tészta sült krumpli burgonya virsli

Sütőben sült virsli krumplis kabátban

Tovább


Hétvégi dizájn: spirálvágó

A virsliből szép szabályos spirált süthetünk.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Rácsos virsli

Ha eleged van a főtt és sült virsliből, nem érdekel a hot dog, de van kedved játszani egy kicsit a konyhában, akkor ez a te recepted. Elkészítése hihetetlenül egyszerű, a hozzávalók olcsók, pillanatok alatt elkészül. Mire a sütő felmelegszik, te is elkészülsz. Kínáld, mustárral, ketchuppal, majonézzel. Ha egy palack borral kirakod a vendégek elé, garantált, hogy felcsillan a szemük.recept melegétel tészta leveles virsli rács

Rácsos virslik

Tovább


Sajtos hagymás gomba virsli koszorúban

Döbbenet nem, hogy ez a fogás diétásnak számít.

Felugrott hozzám egyik nap az egyik barátom, és végül estig maradt. Vacsorára már nem akart maradni, mert kiderült diétázik, és keton-diéta szerint étkezik. Kikérdeztem, mi ennek a lényege, és ennek alapján rögtönöztem ezt a vacsorát számára. De gyorsan kiderült a család többi tagja is ezt kér vacsorára.

Sajtos hagymás gomba virsli koszorúban

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.