Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Street Food: utcai melegszendvics

Adana Mahmut vegyes pirítósa Törökországban.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


 Sütlaç

Nagyon sok embernek az a problémája, hogy a török édességek rettentően édesek. Valóban, a baklava, a künefe, vagy akár a locum nagyon-nagyon édes. De a kínálatban üdítő kivétel a Sütlaç (ejtsd: szütlács), a gőzben sült vaníliás rizspuding. Az egyik legegyszerűbb török édesség, finom íze mellett ennek is köszönheti népszerűségét, nem hiányozik az éttermek kínálatából sem. Elkészíteni nagyon könnyű.recept édesség török Sütlaç sütlac rizs puding sült

Sütlaç

Tovább


Zselé csodák

Az Ausztráliában élő Siew Hengnél 2017-ben mellrákot diagnosztizáltak. A kreatív hölgy a betegsége idején kezdett el zselétortákkal foglalkozni. A süteményeket először ápolói és orvosai kapták ajándékba. Ahogy készültek a torták, egyik a másik után egyre csodálatosabb műalkotások kerültek ki a kezéből. A hölgy szerencsésen meggyógyult, és ma már saját boltjában árulja varázslatos süteményeit.dizájn törta sütemény zselé virák

Tovább


Itt a tölcsér, hol a tölcsér

Imádom a török fagyibűvölőket, de ennek a szikh férfinak az arca mindent visz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Street Food: Isztambul

Gasztrokirándulás a török nagyvárosban.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

videó street food isztambul törökország

(via youtube)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.