Mit nem adnék egy ilyen gurigáért...
Hétvégén a piacon jártam, amikor megláttam ezeket a gyönyörű, pici, piros paprikákat. Rögtön döntöttem, hogy ezzel fogom elkészíteni a párom egyik kedvencét. Eredetileg olasz előétel, de ma már hidegtálak rendszeres vendége.
Kecskesajttal töltött paprika olajban
Nemrégiben táboroztunk, és a társaságnak csömöri gombóclevest főztünk. A társaság egyik tagja azonban vegetáriánus volt, akinek a húsos raguleves nem volt jó. Ha már amúgy is készen voltak a krumpligombócok, ehhez rögtönöztem egy mártást a hűtőben talált, nyaralásból hozott, erdélyi juhsajt maradékából.
Krumpligombóc erdélyi füstölt juhsajtmártással
A glasgowi vendéglős, Domenico Crolla nem hétköznapi pizzákat árul. Hírességek képét formázza mag sajtból és paradicsomszószból.
A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.
Kéksajtos-diós tojáskrém