Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így készül az igazi svájci sajt

Mit nem adnék egy ilyen gurigáért...

Tovább


Kecskesajttal töltött paprika olajban

Hétvégén a piacon jártam, amikor megláttam ezeket a gyönyörű, pici, piros paprikákat. Rögtön döntöttem, hogy ezzel fogom elkészíteni a párom egyik kedvencét. Eredetileg olasz előétel, de ma már hidegtálak rendszeres vendége.

Kecskesajttal töltött paprika olajban

Tovább


Krumpligombóc erdélyi füstölt juhsajtmártással

Nemrégiben táboroztunk, és a társaságnak csömöri gombóclevest főztünk. A társaság egyik tagja azonban vegetáriánus volt, akinek a húsos raguleves nem volt jó. Ha már amúgy is készen voltak a krumpligombócok, ehhez rögtönöztem egy mártást a hűtőben talált, nyaralásból hozott, erdélyi juhsajt maradékából.

Krumpligombóc erdélyi füstölt juhsajtmártással

Tovább


Pizza művészet

A glasgowi vendéglős, Domenico Crolla nem hétköznapi pizzákat árul. Hírességek képét formázza mag sajtból és paradicsomszószból.

Tovább


Ötperces hidegkonyha - kéksajtos-diós tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Kéksajtos-diós tojáskrém

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.