Help Sales ÁSZF

Karácsonyi sütemények

Néhány különleges, ünnepi díszbe öltöztetett sütemény.

dizájn sütemény karácsony

Tovább


Körtés-mákos pite

A hideg estéken jól esik egy szelet meleg pite, bár hidegen is nehéz neki ellenállni. Most használjuk ki az ősz kincseit. recept sütemény tészta pite mák körte

Körtés-mákos pite

Tovább


Sőnyeg sütemények

A Los Angelesben élő és dolgozó cukrászmester, Alana Jones Mann szőnyegmintákkal díszíti tortáit. Klasszikus perzsa és modern minták.sütemény torta dizájn szőnyeg perzsa

Tovább


Az isteni cantuccini

Ahogy beköszöntött a hideg őszi idő, az első dolog, ami az eszembe jut, az a Cantuccini. Ezt az isteni, száraz süteményt nevezik keksznek és kétszersültnek is, de valójában egyik sem. Az olaszok különleges sütemény száraz és kemény, arra van kitalálva, hogy valami forró ital mellé fogyasszuk.

Egy forró csoki, egy csésze tea, egy bögre cappuccino, vagy akár egy pohár forralt bor tökéletes kísérője. Akár ropogtatjuk. Akár mártogatjuk, mindegyik tökéletes páros egy hideg napon.

A sütemény neve cantucci vagy cantuccini, attól függően, kisebb vagy nagyobb darabokból áll. Jól záródó fémdobozban állítólag hetekig eláll, de 2-3 napnál tovább sosem tudtam tesztelni.

Legfontosabb alkotóeleme az egész mandula, amely bőven van benne. Sokféle recept van, én így készítem.

recept édesség sütemény keksz cantuccini cantucci mandula

Cantuccini

Tovább


Szinte túl szép megenni

A német pék és fotós, Karin Pfeiff-Boschek különleges pitecsodái.sütemény torta pite dizájn

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.