Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: grillsütő autórajongóknak

grill sütő autó

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: A tél vidámabb oldala 
Macskaőrség: Macskák a hóban 
Napi videó:  
Gyors kezű melósok 10.
Napi fotó: 

(via)

grill sütő autó

Tovább


Szupergyors kukoricafőzés mikróban

Nem hittem el. Kipróbáltam. Működik.

Fogj egy cső kukoricát. Nem kell megtisztítanod, úgy, ahogy megvetted. főzés trükk tipp kukorica mikrohullámú sütő mikró

Tovább


Pikáns sütőtök

Imádom a sütőtököt. Édes, aromás, felhasználható zöldségként, gyümölcsként, levesként, köretként, süteményekbe, tésztákba, húsok mellé. Univerzális íz és vitaminbomba egész télen. Ez a recept sült húsok mellé ajánlott köret, de önmagában is egy vegetáriánus fogás lehet.

recept főétel melegétel köret vega vegetáriánus sütőtök

Tovább


Sütőben sült baconos bundás kenyér

A bundás kenyér isteni vacsora, de egyrészt olajszag lesz a lakásban, másrészt vannak olyanok, akik nem bírják az erősen olajos ételeket. Erre nyújt egy kitűnő köztes megoldást a sütőben, tepsiben sütött bundás kenyér. Különféle finomságokkal gazdagabbá tehető, a zsiradék mennyisége pontosan szabályozható, és nehéz olajszag helyett csak finom illat tölti be a lakást. Ez a verzió sajttal és baconnal lett izgalmasabbá téve.

recept melegétel bundáskenyér sütő sült

Sütőben sült baconos bundás kenyér

Tovább


Hétvégi dizájn: Halálcsillag gofrisütő

A 18 centis gofri nem fér át a nagyúr szájrostélyán.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

 

Toochee blog:  Mire jó a Photoshop?
Macskaőrség:  Csak az akarja, hogy szeressék
Napi videó:   Az elefántok halloweenja
Napi fotó:  Tengeri szépség

 
(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.