Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináltál már ilyet habverővel?

Főzés közben gyakori feladat a tojás szétválasztása sárgájára és fehérjére. Ezt a viszonylag egyszerű feladatot gyakran nem sikerül jól vagy éppen tisztán megcsinálnunk. A különböző tojás elválasztó masinákkal meg nem érdemes foglalkozni, annak az elmosogatása több idővel jár, mint amennyit nyertünk a használatával.

Tovább


A legjobb bevásárló papírzacskók

Tovább


Így készül az utcai karamell sárkány

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ügyes erotika, ami nem is az

Napi videó:   Macskavarázslat

Napi fotó:  Csoda Kínában - vagy mégsem?

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


​Póréhagymás répakrémleves

Sokan gyermekkori beidegződések miatt idegenkednek a répától, pedig egyszerűségében az egyik legfontosabb és legjobb zöldség. Ha legyőzöd ezeket az előítéleteket, igazi gasztroélményben lesz részed. Meglepő, hogy mennyire finom étel készíthető belőle. Akik kóstolták, nem hitték el, hogy sima sárgarépa :-)

Póréhagymás répakrémleves

Hozzávalók:
1 póréhagyma felkarikázva,
50 dkg répa nagyobb kockára vágva,
3 evőkanál méz,
egy liter víz,
2db húsleves kocka,
olaj,
só,
1 kávéskanál őrölt szerecsendió,
1 kávéskanál őrölt babérlevél,
fél kávéskanál őrölt fehér bors .

Elkészítés:
Olajon megdinsztelem a póréhagymát, rádobom a répát, a mézzel megcsurgatom, néhány percet együtt párolom, közben megszórom a szerecsendióval, a babérral, borssal majd felöntöm a vízzel. Felforrás után belerakom a leveskockákat. Fedő alatt puhára főzöm a répát, majd merülő-mixerrel összeturmixolom, hogy krémes állagú legyen.

Tálaláshoz egy kis tejföl, kísérőnek pirított kenyérkocka, pirítós, esetleg  készen kapható kenyérchips dukál. Chili pehellyel pikánsabbá tehetjük.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Nyomor a síneken

Napi videó:   A három legszerencsésebb ember a Földön

Napi fotó:  Ez a séta túl fárasztó volt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.