Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hűtőtáska az autóba

Néhány egyszerű trükk, hogy az élelmiszer biztonságban hazaérjen a kánikulában is.

Nyári bevásárlásokkor a legnagyobb probléma, hogy amíg haza nem érünk, az étel ki van téve melegnek. Hűtésre érzékeny felvágottak, nyers húsok, fagyasztott termékek, jégkrémek, ezeket mind megviseli az utazás. A napon álló autó csomagtartójában szinte sütni is lehetne. Télen épp ellenkező a probléma, a túl nagy hideg lehet a gond, ettől kell megvédeni az élelmiszert. Egy kis odafigyeléssel sokat javíthatunk a helyzeten, a romlandó élelmiszer akár órákat is várhat ránk az autóban.

Tovább


Rákvadászat Braziliában

A rák nagyon finom csemege, de nem egyszerű hozzájutni.

A 39 éves brazil halász, Jose Benedito azzal tölti napjait, hogy Para állam tengerpartján a mangrove gyökereket körülvevő sárban turkál rákokra vadászva. Feladata nem nevezhető "álommunkának", az biztos.

Tovább


Michelangelo bevásárlólistája

Michelangelo Buonarroti, a szobrász és festő túl elfoglalt volt ahhoz, hogy elmenjen élelmet vásárolni. Ezért egy analfabéta szolgáját küldte el bevásárolni egy listával. Fel is skiccelte az ételeket, hogy a szolga ne tévesszen: pl. bor, hering, édeskömény, szardella.  Az egyik  fennmaradt bevásárlólista 1518-ból.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Téli járgányok

Napi videó:   Két vonat ütközőpályán

Napi fotó:  Ha a gyerek összefirkálja a falat

Macskaőrség:   Macskák és férfiak

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egy tökéletes fagylaltkehely

Mitől lesz egy fagylaltkehely tökéletes? Ha maga a kehely is ehető. Erre az egyik legjobb megoldás a sárgadinnye. Egyszerű, ízletes és látványos szervírozás.

Elkészítése egyszerű. A dinnyét középen kettévágjuk, a magokat kitakarítjuk. Vagy levágjuk a végét, hogy biztosan megálljon a tányéron, vagy belerakjuk egy olyan kis tálba, hogy fixen megálljon. Ha a magok helye túl kicsi, egy kanállal vájjuk nagyobbra. Rakjunk bele 2-3 gombóc fagylaltot, locsoljuk meg valamilyen gyümölcsös öntettel, szórjuk meg csokireszelékkel, és már tálalható is.

Ha szereted a Toochee Blogot, kérlek szavazz ránk a GoldenBlog versenyen a <<PopArt>> kategóriában. Mindössze három kattintás, mert a te szavazatod is számít. A szavazás névtelen, és teljesen biztonságos.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Mi a különleges ezekben a ruhákban?

Napi videó:   A legszemetebb átverés

Napi fotó:  Nekem is elegem van a melegből

(via )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Szilikon főzőkosár

A FoodPod egy modern szilikon főző eszköz, a tervezői szerint célja, hogy megkönnyítse a főzést , párolást, blansírozást, és így időt takarítsunk meg. A Foodpodot könnyű megtölteni, legyen az zöldség, tojás, vagy éppen kagyló. Pattintsuk rá a fedelet. A száránál fogva lehet a vízbe beereszteni, és onnan kivenni. A szára a rugalmas kampó végével az edény oldalára akasztható. Kiemelve gyorsan távozik belőle a víz. A neten 15 dollárért megvásárolható.

Egy bemutató videó a termékről:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.