Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Erdei gombás vaddisznóragu

Burgonyafánkkal, vagy krokettel ajánlom, az ínyencek ne feledjenek egy kis áfonyalekvárt sem.

Nagyon szeretem a vadhúst, az hogy egészségesebb csupán másodlagos a finom íze mellett. Legyen sült, pörkölt, ragu, nekem mindegy. De most a faramuci időjárás miatt a piacokon rengeteg erdei gomba kapható. Itta kitűnő alkalom egy jó gombás vaddisznó ragura.recept melegétel főétel húsétel vad vaddisznó ragu sárgarépa bor gomba erdei

Erdei gombás vaddisznóragu

Tovább


Szezámmagos sült répa

A répa gyakori fogás a kerti sütögetéseken és partikon, de egy pici plusz munkával egészen különleges fogást lehet készíteni, amely ízében és látványában is megfogja a vendégeket.Recept főétel melegétel köret répa szezámmag

Szezámmagos sült répa

Tovább


Pikáns sárgarépa krémleves

Sokan elképzelni sem tudják, hogy egy egyszerű zöldségből is mennyire finom leves készíthető. A gyerekkorunktól belénk ivódott előítéletektől nehezen tudunk megszabadulni. Gyakori tapasztalat, hogy egy répás, brokkolis vagy éppen sütőtökös fogástól előre fintorognak az emberek. De ha nem áruljuk el, miből készül a leves, sőt, arra bíztatjuk őket, hogy találják ki, miből készült, bizony, szinte kivétel nélkül mindenkinek ízleni fog. Azután jön a meglepetés. Ez is egy ilyen leves.

Főétel melegétel leves sárgarépa krémleves

Pikáns sárgarépa krémleves

Tovább


24 karátos répatorta

Valódi, ehető aranylapokkal készül az aranytégla formájú sütemény.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: A fekete labdák tava

Macskaőrség: A cica nem engedi

Napi videó: Végig a fehér csíkon

Toochee-fotó: Lanovka

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csak egy kés és egy répa

Ettől biztos eldobod az agyad. 

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Titkos strand

Macskaőrség: Lopós macskák

Napi videó: Rapid randi átverés

Toochee-fotó: Kicsit csúszik a feljáró

(via youtube) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.