Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Portrék a tányérodon

Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Néhány évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok láthatunk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.dizájn ehető portré

Tovább


Döbbenetes méretű adagok

Már Japánban is hódít az amerikai módi: megehetetlen méretű adagok bukkantak fel az éttermek kínálatában. De amíg az amerikaiak ezt ínycsiklandozóan teszik, ezek az ételek mintha csak rá lettek volna lapátolva a tányérra. Semmi elegancia, semmi vágykeltés, csak a szinte rád boruló, mindenhonnan lefolyó, böszme nagy adag.

Tovább


Kövér porcsin

Próbálod kiirtani a kertből? Pedig jobb ha hagyod, nem csak ehető, de egészséges, és ráadásul finom is.

Alapanyag növény recept gyógynövény kövér porcsin

Kövér porcsin: idióta nevű, furcsa növény, amely minden kertben megállíthatatlanul szaporodik. Elüt a szokásos gazoktól, ilyenekhez hasonló növények szokták az ócska filmekben foglyul ejteni az embereket. Annyira jellegzetes, hogy más növénnyel nem téveszthető össze. Makacs kis gaz, küzd vele a kertész rendesen.

Tovább


Hétvégi dizájn: sportos edényalátét

Hétvégi dizájn sportos edényalátét

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Ostoba tetoválások
Macskaőrség:   A lustaság csúcsa
Napi videó:   Golf baleset
Napi fotó: Tankolni kellett

Tovább


Vaportini

Ha kevés, hogy csak iszod az alkoholt, akár be is lélegezheted. A vaportini egy üveggömbből és szívószálból áll. Töltsd az alkoholt a gömbbe, gyújtsd meg egy mécsesd, rakd egy phár aljára, és tedd fölé a gömböt. Melegítsd az az italt. Pár perc múlva párologni kezd az alkohl, akkor szívd ki a szívószállal. Az ütés garantált.dizájn italű alkohol vaportini

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.