Már Japánban is hódít az amerikai módi: megehetetlen méretű adagok bukkantak fel az éttermek kínálatában. De amíg az amerikaiak ezt ínycsiklandozóan teszik, ezek az ételek mintha csak rá lettek volna lapátolva a tányérra. Semmi elegancia, semmi vágykeltés, csak a szinte rád boruló, mindenhonnan lefolyó, böszme nagy adag.

Japán adag méret porció hatalmas

 

Japán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmasJapán adag méret porció hatalmas

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Japán adag méret porció hatalmas