Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kis szaloncukor teszt

Mit várhatunk a legolcsóbb kategóriától? Találtunk olyat, amit érdemes megvásárolni.teszt szaloncukor olcsó kilós lédig

Tovább


Fokhagymás, tejszínes csirke

Számomra az egyik legkedvesebb párosítás a csirke és a tejszín. Csodálatos alapja bármilyen hozzáadott íz kompozíciónak. De a legegyszerűbb alapváltozat számomra az egyik legkedvesebb. Gyorsan elkészíthető, olcsó, és nagyon finom. Én így csinálom:

Fokhagymás, tejszínes csirke

Tovább


Csúnya de finom: Habsüti

Ennek a receptnek a legnagyobb előnye, hogy maradék tojásfehérje hasznosítására a tökéletes megoldás. Sokféle recept után marad meg tojásfehérje, összegyűjtve ebben a süteményben a helye. Olcsó, pillanatok alatt kikeverhető, csak a sütésre kell várni. Tökéletes példája a csúnya, de nagyon finom süteménynek.

Habszelet

Tovább


Fűszeres főttsültkrumpli

Ez az egyik kedvenc köretünk, amit olyankor készítünk, amikor fűszeres olajban pácolt húst sütünk. Eredetileg a szándékunk az volt, hogy ne vesszen kárba megmaradt fűszeres olaj, de kiderült, hogy egy igen finom köret sült ki belőle. Olcsó, gyors, és a maradékokat lehet felhasználni hozzá.

Tovább


Az utolsó gasztrotanács az ünnepek előtt

Egy képben ennyi igazság. Most sok kérdésedre választ kapsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Amikor felrobban a cápa-akvárium ablaka

Napi videó:   Ugrás Dubai felett

Napi fotó:  Felhőlombú fa

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.