Továbbra is töretlen a rajongásom a húsgombócok iránt. Süljön sütőben vagy grillen, párolódjon egy finom szószban, vagy főjön a levesbe, nekem mindegy. Most levesbetét lesz egy pikáns savanykás levesben.
Tárkonyos- savanykás húsgombóc-leves
Továbbra is töretlen a rajongásom a húsgombócok iránt. Süljön sütőben vagy grillen, párolódjon egy finom szószban, vagy főjön a levesbe, nekem mindegy. Most levesbetét lesz egy pikáns savanykás levesben.
Tárkonyos- savanykás húsgombóc-leves
Gyors kezű indai utcai gyümölcsárus.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz A több mintvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via)
A vargabéles kedvelt édesség, de ezzel a recepttel is lehet játszani. Édes, telt íze mellé tökéletesen harmonizál egy savanykás gyümölcsös íz. Miért csak lekvár formájában adjuk mellé, miért nem kerül inkább az ételbe. A vegyes erdei gyümölcs tökéletes választás. Ahogy a gyümölcs párolódik, levet ereszt, átitatva a tésztát mennyei ízt és színt ad neki.
Erdei gyümölcsös vargabéles
Az egyik legszenzációsabb fogás a lecsó, sokféleképpen készíthető, és sokféle étel készül lecsósan. De ami a lecsós fogások előnye, az egyúttal a hátránya is: a lecsó erősen befolyásolja az étel izét, elnyomja az egyéb aromákat. Ha szeretnénk élvezni a két különböző íz kombinációját, akkor bizony külön kell elkészíteni. Ez is egy ilyen recept, egyaránt érvényesülnek a lecsóban a zöldség friss zamatai, és a máj pazar fűszeres íze.
Fűszeres pulykamáj lecsó ágyon
A megszokott olasz íz egy kis szláv beütéssel. A snidling és a juhtúró varázslatos aromát képez. Ez lehetne a sajtos gnocci és a juhtúrós sztrapacska szerelemgyereke.
Juhtúrós gnocci tálka