Egy viszonylag olcsó és könnyen elkészíthető grillfogás. A görög ízvilág már önmagában elég lenne, de a közepében rejtőző fetadarab teszi fantasztikussá.
Fetás görög húspogácsák
Egy viszonylag olcsó és könnyen elkészíthető grillfogás. A görög ízvilág már önmagában elég lenne, de a közepében rejtőző fetadarab teszi fantasztikussá.
Fetás görög húspogácsák
A töltött tésztafalatkák mestere.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)
Olyan könnyű, mint a felhő: ezt mondta róla egy vacsorára hívott barátom. Így született meg a neve. Egy rendkívül könnyű és puha sós fánk, amely fenséges köret vadak, és mindenféle szaftos vagy mártásos húsok mellé.
Felhőfánk
Hozzávalók:
4 egész tojás
8 evőkanál liszt
30 dkg túró
1 bő teáskanál szódabikarbóna
1 kis fej lilahagyma
só
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk. Az összes hozzávalóval együtt dobjuk egy tálba, ízlés szerint sózzuk meg, és dolgozzuk össze alaposan.
Tegyük egy órára hűtőbe pihenni.
A sütőolajat forrósítsuk fel, majd kanállal szaggassuk bele a tésztát. Hamar feljön a tetejére és forog magától, ha van elég helye. Süssük szép világosbarnára.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Egy isteni recept, amelyből nem a megszokott vékony ropogós, kissé száraz csiga lesz, hanem egy vastag foszlós, hihetetlenül puha finomság.
Fahéjas csiga:
Ezeket az asztaldíszeket Angel Boralijev bolgár művész faragta sütőtökből.