Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felboríthatatlan pohár

Tényleg nem akar felborulni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kína rémes tengerpartjai
Macskaőrség:  Macska-cipó
Napi videó:   Korai öröm
Napi fotó:  Messze van a vécé

(via youtube) 

dizájn pohár stabil felboríthatatlandizájn pohár stabil felboríthatatlan

Tovább


Hétvégi dizájn: BBQ-man

Lassan jön a grillszezon. Szerelkezz fel rendesen.

Hétvégi dizájn grill BBQ felszerelés

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kutyák és babák
Macskaőrség:  Tolvaj macska
Napi videó: Egy kis bújás
Napi fotó:  Szerintem mindjárt hazaér

Hétvégi dizájn grill BBQ felszerelés

Tovább


Almás zsemlefelfújt

A héten úgy jött ki a lépés, hogy nem egyeztettünk párommal a bevásárlásról, és mind a ketten vásároltunk. Többek között zsömlét is, ami ilyen mennyiségben bizony ránk száradt. Pontosabban csak megszikkadt, de két nap után kinek van kedve ilyet enni. Ilyenkor kerülnek elő a klasszikus kármentő receptek. Nagymamámnál kedvenc édességünk volt a gyümölcsökkel megrakott felfújt, amit hol kifliből, hol zsemléből, hol kalácsból készült. Egyszerű könnyű recept, ami gyorsan elkészíthető, pillanatok alatt összedobható édesség vacsorára. Most almás verzióban készítettem el. recept meleg tészta felfújt zsemle alma gyümölcs

Almás zsemlefelfújt

Tovább


Az igazi fél korsó sör

Értelme nincs sok, viszont jól mutat, ha kihozzák. Úgy néz ki, mintha a szokásos poharat félbevágták volna.

Egész pontosan nem fél korsó, hanem fél pint (2,84dl), de a lényegen nem változtat. Az a mozdulat minden pénzt megér, amikor kihozod a korsó sört, és egyetlen mozdulattal áttolod a felét a barátodnak.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Legkirályabb motoros-parkoló

Napi videó:   A sárkány repülése

Napi fotó:  Polip-frizura

Macskaőrség:   A kíváncsiság elnyeri méltó bűntetését

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egyszerü trükk: így vágd fel a koktélparadicsomot

Sokáig tart a sok apró paradicsom felezése? Egy pofonegyszerű  módszer:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Pózoló szurikáták

Napi videó:   Kerékcsere 1950-ben és ma

Napi fotó:  Itt pedig focipálya lesz, és kész!

Macskaőrség:   Vadászó macskák

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.