Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvét utáni kenyérlepény

A húsvéti ünnepek után szinte minden konyhában marad még egy-egy darab sonka, locsolás után megmaradt kemény tojás. Ha már elegünk nincs kedvünk hagyományosan enni, remek feltét lehet egy húsvét utáni kenyérlepényre.

Húsvét utáni kenyérlepény

Tovább


Medvehagymás galuska

A tökéletes tavaszi levesbetét. Tartalmas ragulevesekben a legjobb.recept főétel melegétel leves levesbetét galuska medvehagyma

Medvehagymás galuska

Tovább


Kolozsvári juhtúrós kifli

Melegszendvics, egyszerűen, de kicsit másképpen.recept melegétel szendvics melegszendvics kolozsvári szalonna juhtúró

Kolozsvári jutúrós kifli

Tovább


Gombás-paradicsomos marhafalatkák

Egy olaszos hangulatú fogás mesés ízekkel. recept melegétel főétel húsétel marha paradicsom spagetti gomba csiperke

Gombás-paradicsomos marhafalatkák

Tovább


Padlizsánnal töltött karajzseb

A karaj kétség kívül az egyik legfinomabb sertéshús. Formája miatt tökéletesen alkalmas zsebes töltött hús készítésére. A padlizsán viszont jól megfűszerezve tökéletesen alkalmas a töltésre. Ha amúgy is készítünk Vinetta-krémet, töltsük meg azzal.recept főétel húsétel melegétel sertés karaj padlizsán vienetta

Padlizsánnal töltött karajzseb

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.