Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sütiválogató robot

Ez a robot percenként 450 darab amerikai palacsintát osztályoz és válogat ki. Még nézni is szédítő.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Különleges állatbarátságok

Napi videó:   Profi hídbontás

Napi fotó:  Lopkakodó

Macskaőrség:   Ember és tigris valószínűtlen barátsága

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legcsípősebb pizzája

Fájdalomcsillapítónak könnygázt lehetne felszolgálni mellé. Süsü itt nem rúg labdába.

A neve Saltdean Sizzler, és a Warwick Egyetemen elvégzett hivatalos mérések szerint háromszor csípősebb, mint a világ legerősebb csilipaprikája, sőt még a rendőrségi paprika spraynél is csípősebb. Hivatalosan is a legcsípősebb pizza a Földön.

Paul Brayshaw az angliai Saltdeanben megnyitotta saját pizzériáját, aminek a nem túl fantáziadús "Paul pizzája" nevet adta. Paul saját bevallása szerint a fűszeres ételek és a Fald fel Amerikát sorozat fanatikus rajongója. Ezért határozta el, hogy valamilyen különleges pizzával kell kirukkolnia. Úgy döntött, elkészíti a legcsípősebbet.

Tovább


Fa vagy műanyag

A vágódeszkák örök kérdése: fa vagy műanyag? Melyik az egészségesebb, biztonságosabb, jobb? A fa kevésbé biztonságos a műanyagnál?

Mindenki másképp vélekedik, nézzük meg tudományos szemmel. Mikrobiológusok tesztelték, hogyan reagálnak a tisztításra ezek a felületek. A kísérletet Dr. Adam Ruben mikrobiológus végezte el. Három fa és három műanyag vágódeszkát használt:

Tovább


Dinnyerobbantás

Sok módja van a dinnye-szeletelésnek, bár ez nem a legpraktikusabb. De lassítva elképesztően néz ki.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Kínai gengszter mobilja

Napi videó:   Lábak nélkül a Kilimandzsáróra

Napi fotó:  Egy jó selfie megfizethetetlen

Macskaőrség:   Gondok vannak az ugrással

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csomagolni tudni kell

Egy jó csomagolás fél siker.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.