A Crabs család úgy döntött, hogy kell egy kocsma a kertjükbe. Megtervezték, körülbelül három hétbe telt, amíg Amy és férje befejezték a projektet, és elkészült a világ legkisebb pubja, kb. négy négyzetméteren.
A söralátét titka
A torontói Emmet Ray bárban van néhány egészen különleges poháralátét.
Környezetbarát eldobható evőeszköz
Ki hitte volna, hogy ez is lehet alapanyag.
Sárgabarack dzsem és ivólé
A klasszikus baracklekvárral kevés dolog vetekedhet. A lekvárban a hosszú órák alatt a cukor egy része karamellizálódik, a gyümölcs megfő-megsül, aromája változik, kialakul a klasszikus íz. De mit tegyünk, ha friss gyümölcsízére vágyunk? Ilyenkor készítsünk inkább dzsemet, a gyümölcsöt csak pár percig forraljuk, a sűrítést a hozzáadott pektin végzi. A gyümölcs megőrzi friss ízét, és én imádom, ha a dzsemben kis darabokban megtalálom a gyümölcsöt, és azok szétomlanak a számban. Ráadásul egy trükkel egyszerű, de zseniális ivólevet is készíthetünk.
Sárgabarack dzsem és ivólé
A legkirályabb bárány-burger
Egy igazi gasztrokirándulás Azerbajdzsán zord hegyei közé. Egy idős pár készíti el minden idők legautentikusabb bárány hamburgerét. Hegyek, hóesés parasztház, saját zöldség, kemencében sült hozzávalók, hatalmas burger kézzel faragott pálcával átszúrva. És mindez egy hobbit ház előtt elfogyasztva odakinn.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hetvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)