Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kövér porcsin

Próbálod kiirtani a kertből? Pedig jobb ha hagyod, nem csak ehető, de egészséges, és ráadásul finom is.

Alapanyag növény recept gyógynövény kövér porcsin

Kövér porcsin: idióta nevű, furcsa növény, amely minden kertben megállíthatatlanul szaporodik. Elüt a szokásos gazoktól, ilyenekhez hasonló növények szokták az ócska filmekben foglyul ejteni az embereket. Annyira jellegzetes, hogy más növénnyel nem téveszthető össze. Makacs kis gaz, küzd vele a kertész rendesen.

Tovább


Füstölt csirke- és pulykamell

Új finomság tűnt fel a piacon.teszt alapanyag csirkemell pulykamell füstölt

Tovább


Fekete csirke

Nem csak akkor lehet fekete a sült csirkéd, ha benn felejted a sütőben. Létezik egy fajta, amelynek nem csak a tolla a fekete, de a bőre, a húsa, és a belső szervei is. Még a torkába pillantva is feketeséget látunk.

Tovább


Egy kanálka csigatojás

Gondoltad volna, hogy a csigatojás az egyik legdrágább csemege? Hozzá képest a kaviár keménytojás. Mindössze ötven gramm 115 dollárba (kb. 27 000 forint) kerül.

Tovább


Rákvadászat Braziliában

A rák nagyon finom csemege, de nem egyszerű hozzájutni.

A 39 éves brazil halász, Jose Benedito azzal tölti napjait, hogy Para állam tengerpartján a mangrove gyökereket körülvevő sárban turkál rákokra vadászva. Feladata nem nevezhető "álommunkának", az biztos.

Tovább

«
12345

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.