Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért eszel műanyagot?

A gyümölcsös joghurt a legegyszerűbb, de ennek ellenére nagyon finom étel: 1 perc alatt elkészíthető, mégis a boltban vesszük meg, ami az édesítőtől édes, aromától van íze, a színezéktől színe, az állományjavítótól állaga. A gyümölcstartalmat meg valamilyen más rost szimulálja.

Tovább


Tudod, mennyi cukor van a gyümölcsben?

A gyümölcs a legegészségesebb étel, de ha számoljuk a kalóriát a tavaszi fogyókúra során, azért ne feledkezzünk meg a gyümölcs cukortartalmáról sem. Táblázat szerint tisztában vagyunk vele, de mit jelent ez a valóságban? Ez a fotósorozat megmutatja, hogy a képen látható adag gyümölcsben mennyi cukor van.

Tovább


A világ legapróbb dinnyéje

Bármilyen hihetetlen is ez a kis zöld izé dinnye. A világ legkisebb dinnyéje. A pepquinos eredetileg Dél-Amerikából származik. Csak 3-cm hosszú, és 2 cm átmérőjű. De méretétől eltekintve olyan, mint a többi dinnye. 60-90 nap alatt érik be, és az indák között 60-100 darab pepquinost is találhatunk.

Tovább


Szerelemgyümölcs: Licsi

Az egyik legfurcsább gyümölcs. Úgy néz ki, mit egy elrontott golflabda, vagy valamilyen rémes hüllő tojása. Ha közelről nézzük olyan, mint egy furcsa állat háta, meghámozva valamilyen tengeri herkentyűre emlékeztet. Íze mégis isteni fűszeres édes, picit pikáns. Ez a licsi.

Tovább


Így készül a kockadinnye

A japánok feltalálták a kockadinnyét, amely érdekes, könnyen szállítható, és méregdrága. Mindössze 50 dollárért vesztegetik darabját.

A praktikus díszsomagolás:

Egy szeletet?

Ha eddig nem tudtad,így készül a kockadinnye:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ekkora a különbség férfi és női jelmez között

Napi videó:   Pokoli vihar

Napi fotó:  Szólni kellene neki, hogy nem így kell csinálni

(via google)

Tovább

5678910
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.