Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paprika út

Ez a különös útszakasz Törökországban található.

Tovább


Fotószakács: Egy tökéletes fürjtojásos szendvics

Egy tökéletes recept lépésről lépésre:

Tovább


Ujj-tányérka

Nem tudom ki találta ki a partykon a falatnyi szendvicseket, de ez már önmagában is egy emberiség elleni vétek. Nem illik a tányérra egyszerre többet rakni, csak úgy tartani pedig kényemetlen, pláne, ha kezet kellene közben fogni. Dilis szendvicshez őrült tányér: csak húzd fel az ujjadra, és pont elfér rajta a szendvics.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Termesz-apokalipszis New Orleansban

Napi videó:   Kétéves búvárzseni

Napi fotó:  Elhagyott hullámvasút

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Metoke, csips, és köret: Plantain, vagyis főzőbanán

A trópusok nagy részén a szegények legfontosabb tápláléka a banán. Olyan ez, mint nálunk a burgonya. Ez nem az az édes banán, ami mi ismerünk, hanem a főzőbanán. A kis földjeiken a gazdák ezt termelik családjuk ellátására, és megélhetésükért.

A főzőbanánból többféle faj ismert, mint az étkezési változatból. Ennek megfelelően a világon megtermelt banánmennyiség nagyobb hányada ezekből származik. Zöldségbanánként is ismert, angol neve: plantain.

Tovább


Sült krumplipüré

A krumplipüré az egyik legegyszerűbb és legfinomabb köret, Lehet teljesen krémesen, vagy éppen rusztikusan, amikor a pürében apró krumpli darabok vannak. Múltkor támadt egy ötletem, és játszottam egy kicsit. Miért ne lehetne fokozni az élményt?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.