Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Morbid pékség

Kenyérből készült testrészek egy pékségben. Horrorisztikus üzlet Thaiföldön.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A téli olimpia legszebb sisakjai

Napi videó:   Utazás az emberi testben

Napi fotó:  Erőember

Macskaőrség:   Kosármeccs

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Duplasajtos zöldségtekercs

Nagy rajongója vagyok a hidegkonyhának, de ha az ember nem is veszi annyira komolyan a kulináris élvezeteket, néhány trükkel teljesen át lehet alakítani egy hétköznapi vacsorát, amely így ínycsiklandozó fogássá alakul Egy könnyű sajt és saláta vacsora így válik különlegesebbé. Mindez pillanatok alatt elkészíthető.

Zöldsalátás sajttekercs

Tovább


Különleges töltött paprika reggelire

Majdnem ugyanaz, mint egy jó rántotta, de mégis, mennyit számít a megjelenés.

Különleges töltött paprika reggelire

Tovább


Gladiátor-lepény

A lényeg, hogy a lepényben rejtőző kenyérkockák íz- és aroma-mágnesként működjenek.

Mi magyarok egyelőre még nem tudunk kiszabadulni a rántotta/tükörtojás/lágy tojás háromszögből, pedig a tojás óriási lehetőségeket ad mind lepény, mind omlett formájában. Az alapanyagok a variációk elképesztő lehetőségeit biztosítják. Szinte bármit felhasználhatunk ahhoz, hogy gazdagítsuk az ízeket, akár még a kenyér is belekerülhet.

Ez a recept akkor jutott az eszembe, amikor épp végeztem a levesbetétnek szánt kenyérkockák pirításával. A serpenyőben rázogatott kockák látványa megmozgatta a fantáziámat, és a hűtőben körülnézve pillanatok alatt összeállt a recept.

Gladiátor-lepény

Tovább


Lila zserbó

Kicsit meglepő lehet a cím, de az eredmény magáért beszél. Az az ötletem támadt, hogy a zserbóban a hagyományos baracklekvárt lecserélném valami egzotikusabbra. Így esett a választásom az Erdélyből hozott áfonyára. De ez még nem volt elég, még egy kis plusz reszelt almával is dobtam egyet a tölteléken. A sütés végére derült ki, hogy az áfonya megszínezte a süteményt. Így született meg a Lila zserbó.

Lila zserbó

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.