Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Süteményvilág

Egy Copyart nevű művész különleges utazásra visz egy ehető világba. A képekhez nem ételt és apró figurákat használt, hanem MI-t.

Tovább


Street Food: utcai melegszendvics

Adana Mahmut vegyes pirítósa Törökországban.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Nyírségi töltött káposzta

Lehet még újat mondani egy töltött káposztáról? Igen. Nekem mondtak újat. Én azért nem szerettem a töltött káposztát, mert savanyú káposztából készül. Sokan így vannak vele. De ezt a receptet egy lánytól kaptam, aki valahonnan Nyíregyháza közeléből jött. Ő mesélte, náluk így csinálják a töltött káposztát. Ezért kapta a nyírségi nevet. Érdekessége, hogy édes káposztából készül, pradicsomos lében és sok füstölt hússal. Jó magyar szokás szerint ez egy igazi húsétel, mert a káposzta gyakorlatilag csak csomagolásra szolgál.

recept húsétel Nyíregyháza töltött káposzta főétel melegétel

Nyírségi töltött káposzta

Tovább


Egész csirke-kenyér

Különleges koreai Street Food.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Csirkés-rizottó

Az egyik kedvenc ételem a rizottó, gyakran akkor kerül elő, amikor úgy kell valami finomság, hogy nem kell sokat vele foglalkozni. Elkészíteni könnyű, nem költséges, és cserébe isteni ízeket kapunk. főétel melegétel rizottó cssirke gomba répa paprika zöldbab

Csirkés-rizottó

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.