Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azok a kis mediterrán vendéglők

Forróság. Szűk utca. Néhány faasztal és szék. Az asztalok között a tulajdonos, vagy a felesége szolgál fel. És mindehhez a hangulat. Azok az utolérhetetlen kis mediterrán vendéglők.

Tovább


Morbid étterem

Az indiai Ahmadabadban megnyílt New Lucky étterem a maga nemében biztosan egyedülálló. Az étterem egy temető területén nyílt, és az asztalok között rácsok védelmében koporsók fekszenek letakarva. A hírek szerint a koporsók valódiak és az elhunyt maradványai is benne vannak. A jelek szerint ez nem zavarj az itt ebédelőket.

Tovább


3 Michelin csillagos sushi

A Sukiyabashi Jiro Tokió három Michelin-csillaggal büszkélkedő sushi étterme. Egy étkezés 21 fogásból áll, de 19 perc alatt végzel vele. Az ára 380 dollár, vagyis több mint 85 000 forint. A teljes menü:

A séf/tulajdonos, a 86 éves Jiro Ono.


Az étlap

Karei:

Tovább


A Pizza Hut és a jövő

Így képzeli el a Pizza Hut a pizzarendelést valamikor a közeljövőben.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Okeechobee sárfesztivál

Napi videó:   Így repül a nagy fehér cápa

Napi fotó:  Nem emlékszem a könyv címére, csak arra, hogy kék

Macskaőrség:   Macskamondóka

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Börtönmenü rendel!

Japánban, valójában nem kell börtönbe vonulni azért, hogy egy kis ízelítőt kapjunk a a börtön kosztból.

Hokkaidó szigetén Abashiri városban található a Börtön kávézó, amely arra specializálódott, hogy kizárólag a börtönben felszolgált menüt árusítja. Itt bárki megkóstolhatja a börtönkosztot anélkül, hogy fel kellene adnia a szabadságát.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.