Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Étterem csak fegyvereseknek

A falakon puskák, a pincérlányok övén pisztoly. Étterem fegyvermániásoknak Coloradoban.

Tovább


Az abszolút gyorskaja

Orlandóban van a világ leggyorsabb étterme. Nem csak azért, mert egy kamion 12 méteres rakterében építették meg a pizzakonyhát, hanem azért is, mert a különleges kemencéjében 90 másodperc alatt sül meg a pizza. A guruló pizzéria neve 900 degreez, valószínűleg 900 fahrenheit fokon, vagyis 482 celsius fokon sütik a pizzát. Így érthető a 90 másodperc. Mi a gyorsétel, ha nem ez?

Tovább


Börtön-étterem

Vacsora olyanoknak, akik csak 2-3 órát akarnak rács mögött tölteni.

Tovább


Hello Kitty étterem

Kínát is utolérte az ázsiai rózsaszín áradat. Pekingben megnyílt Kína első Hello Kitty tematikus étterme. Természetesen minden rózsaszín, fehér, és piros, a falikárpittól a pincérnők ruháján át, az ételekig.

Tovább


Étterem magányosoknak

Belépés és helyfoglalás kizárólag egy főre. Hollandia fővárosában, Amszterdamban megnyílt a világ első egyszemélyes étterme.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.