Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Batátás répa krémleves

Egyre népszerűbb már nálunk is a batáta vagy édesburgonya, most már szinte folyamatosan kapható. Mi is egyre többet kísérletezünk vele a konyhában. Hétvégén egy krémlevest terveztünk főzni belőle, de kiderült csupán egy fél kiló van itthon. A kényszer hozta meg az ihletet ehhez a kombinált leveshez, de egy isteni recept született.recept főétel leves batáta édesburgonya répa

Batátás répa krémleves

Tovább


Káposztás-sertéshúsos pite

Mi magyarok a pitére elsősorban édességként gondolunk, pedig elképesztően finom sós változatai is vannak. Tulajdonképpen bármit belel lehet tölteni, amit egy kis kenyérrel is meg lehet enni. Ebben a pitében finom sült hús - és hogy pikáns és különleges legyen - dinsztelt savanyú káposzta került.

recept főétel húsétel tészta sós pite sertés disznó savanyú káposzta dinsztelt

Káposztás-sertéshúsos pite

Tovább


Vigyázz, ez nem ehető

Az orosz julia Popova a maga területén különleges szobrász. Alapanyaga a márvánnyal vagy a bronzzal szemben szappan, és csodálatosan élethű ételutánzatokat készít.julia popva szappan szobor étel utánzat

Tovább


Állatok a tányéron

Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Nagyjából egy évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok képét láthatjuk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.dizájn tányér étel állat

Tovább


Kenyérlepény gazdagon

A kenyérlepényeket mindannyian szeretjük, legyen az pizza, töki pompos, langalló, vagy kenyérlángos. Két dolog fontos: forrón, gőzölögve, a sütőből kivéve együk, és legyen megrakva vastagon finomságokkal.

recept melegétel tészta kenyérlepény kenyérlángos

Kenyérlepény gazdagon

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.