Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Színpompás pecsenye

Ez egy olyan recept, ami sok szabadságot kínál neked. Sokféle színes összetevője van, amit tetszésed szerint kombinálhatsz, de minél több féle van, annál izgalmasabb az íz kavalkád. Ez a recept lehet egy kiindulópont, hogy elerezd a fantáziád. A lényeg, hogy gyorsan és forrón csináld, hogy a zöldségek piruljanak, és ne párolódjanak. Ezt a fogást közvetlenül a tálalás előtt kell elkészíteni, így marad finom ropogós a zöldség.recept főétel melegétel húsétel csirke zöldség hagyma paprika gomba

Színpompás pecsenye

Tovább


Street Food: zöldhagymás tésztatáska

Kínai utcai finomság.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)Street Food Kína utcai árus élelmiszer tészta táska zöldhagyma

Street Food Kína utcai árus élelmiszer tészta táska zöldhagyma

Tovább


Hagymás krumplis pogácsa

Egy finom kármentő megoldás. A vasárnapi ebédről megmaradt egy adag hagymás tört krumpli. Épp azon gondolkoztam, hogy félrerakjam egy hét eleji ebédre, vagy a vigyázzban ülő, vágyakozó tekintetű kutyámnak adjam. Ekkor ugrott be, hogy ez tökéletes alap egy krumplis pogácsához. Nem a szokott krumplis, hanem egy kis plusz ízt ad neki a dinsztelt hagyma.

recept tészta pogácsa hagyma krumpli burgonya sajt

Hagymás krumplis pogácsa

Tovább


Gombás babbal sült kolbász

Könnyen és gyorsan elkészíthető gazdag egytálétel. Fél óra alatt elkészíthető gyors és finom vacsora. Külön fűszerezést nem kap, mert a kolbászból kisülő zsír ízesíti meg a zöldségeket.recept főétel melegétel egytálétel kolbász gomba hagyma bab kukorica

Gombás babbal sült kolbász

Tovább


"Six pack" sörhűtő

Fagyaszd le előre, hogy a hatos sör hideg maradjon.

hétvégi dizájn sör hűtő forma fagyasztó jéghétvégi dizájn sör hűtő forma fagyasztó jéghétvégi dizájn sör hűtő forma fagyasztó jég

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.