Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Borsós-gombás pulykagombóc-leves

Lelkes húsevőként szívesebben eszem olyan zöldséglevest, amibe levesbetétként valami húsféle kerül. Rajongok a mindenféle gombócokért, finomabb, mintha egyszerűen főtt húst találnék a levesben. Manapság a leggyakoribb a májgombóc, pedig legalább annyira finom lehet egy húsgombóc is. Válasszunk egy kicsivel egzotikusabb alapanyagot, én most pulykacombot választottam. recept főétel melegétel leves gomba borsó gombóc húsgombóc pulyka

Borsós-gombás pulykagombóc-leves

Tovább


Mozzarellávál töltött marharudacska

Egyszerűen is lehet fenséges ételeket készíteni. Finom, fűszeres marhahús, lágyan olvadó mozzarellával a közepében. Mi más kell még?
recept főétel húsétel melegétel marha rúd mozzarella

Mozzarellávál töltött marharudacska

Tovább


Hétvégi dizájn: vírus- és kaktusznyalóka

Lenne kedved elnyalakodni?hétvégi dizájn nyalóka vírus kaktusz

Tovább


Hétvégi dizájn: A világ legdrágább burgonyacsipsze

Van, akiknek semmi sem lehet elég drága. Épp ezért egy kicsi svéd sörfőzde, a Szent Erik elkészítette a világ legdrágább burgonyacsipszét. Az exkluzív doboz, mindössze 5(!) darabot rejt, és ezért 46 angol fontot, vagyis több mint tizenhatezer forintot kérnek el.Hétvégi dizájn chips csipsz legdrágább luxus

Tovább


Sütőtökös dinsztelt savanyúkáposzta

Szeretem egy ételben, ha egyszerre édes és savanyú. Az ellentétes alapízek fantasztikusan fel tudnak dobni egy fogást. Többek között ezért rajongók a dinsztelt káposztáért. Hagyományosan édes káposztából készül, és ecettel van savanyítva. Itt az édes íz az erősebb, és a savanyú íz a kísérő. De sokkal vagányabb és izgalmasabb, ha savanyú káposztát dinsztelünk. Itt a savanyú íz dominál, és a húsos szalonnával egy kis füstölt ízt is csempészünk bele. Izgalmas és nagyon finom köret születik.recept főétel melegétel köret dinsztelt savanyú káposzta sütőtök szalonna

Sütőtökös dinsztelt savanyúkáposzta

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.