Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nektarinos-szőlős birsalmaleves

Nagyon szeretem a birsalma levet. Minden ősszel mi készítjük, olyan sűrű, mint a paradicsomlé, üvegekben évekig eláll. Az egyik kedvencem egy főzés nélkül készíthető gyümölcsleves, amibe idénygyümölcsök kerülnek.

Nektarinos-szőlős birsalmalevesrecept főétel hidegétel leves főzés nélkül gyümölcs bírsalma

Tovább


Szupergyors kukoricafőzés mikróban

Nem hittem el. Kipróbáltam. Működik.

Fogj egy cső kukoricát. Nem kell megtisztítanod, úgy, ahogy megvetted. főzés trükk tipp kukorica mikrohullámú sütő mikró

Tovább


Mascarponés-joghurtos málnakehely

Mindenkinek az életében előfordul, hogy váratlanul beállít egy-két barát vagy rokon, vagy egyszerűen csak a család "finoman jelzi" igényét, hogy örömmel vennének egy kis édességet. Vannak gyorsan összedobható receptek, de ha a helyzetet súlyosbítja, hogy nincs kedvünk most a konyhában főzni vagy sütni, akkor bizony válság van. Ilyen pillanatokra tökéletes ez a kehely. Csak olyan összetevői vannak, amely nyugodtan lehetnek állandóan otthon, így bármikor össze lehet dobni, szó szerint percek alatt.

recept édesség hideg főzésnélkül málna mascarpone joghurt

Mascarponés-joghurtos málnakehely

Tovább


Főzőcskézni a természetben

Ausztráliában bukkantam erre a csodautánfutóra. Elképesztő tökéletességgel pakoltak bele egy komplet konyhát. Azonban ez még sokkal több: ráadás meglepetés a videó második felében. Nem véletlen a profizmus, a cég az ausztrál hadsereg beszállítója.

Tovább


Finn tűzhely

A finn tűzhely egy több száz éves találmány. Maga a tűzhely egyúttal a tüzelő is. Pillanatok alatt elkészíthető, és már használatba is vehető. Remekül használható kiránduláson, túrázáskor, kempingezésnél, hétvégén a telken, foci közben a grund szélén, de akár az építkezés közben is összedobható egy gyors ebéd.

Nem kell hozzá más, csak egy guriga tűzifa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.