Nem hittem el. Kipróbáltam. Működik.
Fogj egy cső kukoricát. Nem kell megtisztítanod, úgy, ahogy megvetted.
Tedd be a mikróba 8 perce, maximális fokozaton. Ha letelt az idő, vedd ki, és tedd egy vágódeszkára. Vigyázz, nagyon forró. Vágd le a gömbölyű végét.
A tetején csípd össze a leveleket a bajusszal együtt.
Egyszerűen rázd ki a csövet a levelekből. És máris előtted fekszik a főtt kukorica. Már eheted is.
Mivel a mikrohullámú sütők különböző teljesítményűek, a főzési időben lehet különbség.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?