Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pácolt vaddisznó-ragu erdei gombával

Nincs vele sok munka, de egy hétvége, amíg elkészül. Ettől lesz tökéletes.

Imádom a vadat: sovány, íz-gazdag, egészséges hús. Porhanyós, zamatos falatok. Ez egy igaz lassú recept. Lassú, bár nincs vele sok munka, de meg kell adni neki az időt, hogy dolgozzon a pác. Péntek este a páclé elkészítése, szombaton pácolás, vasárnap főzés. Tűzhelyen se rossz, de az igazi bográcsban.

recept főétel húsétel melegétel vad vaddisznó gomba erdei páclé

Pácolt vaddisznó-ragu erdei gombával

Tovább


Erdei gombás vaddisznóragu

Burgonyafánkkal, vagy krokettel ajánlom, az ínyencek ne feledjenek egy kis áfonyalekvárt sem.

Nagyon szeretem a vadhúst, az hogy egészségesebb csupán másodlagos a finom íze mellett. Legyen sült, pörkölt, ragu, nekem mindegy. De most a faramuci időjárás miatt a piacokon rengeteg erdei gomba kapható. Itta kitűnő alkalom egy jó gombás vaddisznó ragura.recept melegétel főétel húsétel vad vaddisznó ragu sárgarépa bor gomba erdei

Erdei gombás vaddisznóragu

Tovább


Legyen B terved, avagy karácsonyi ballépések 

A neten olyan jól nézett ki, és azt írták, ezt bárki meg tudja csinálni. Vagy mégsem.dekoráció ünnepi díszítés étel

Tovább


Az almavágás magasabb foka

A gyors hámozástól a faragásig

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:Zöldüljön Párizs!  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Az almavágás magasabb foka
Macskaőrség: Macskadivat 3 
Napi videó: Tűzgyújtás aksival és ceruzával 
Napi fotó: 

(via youtube)

video alma díszítés faragásvideo alma díszítés faragás

Tovább


Gombás vaddisznóragu

Nagyon szeretem a vadhúsokat, pompás ízük mellett egészségesebbek is, mint a tenyésztett állatok. Az utóbbi időben mintha nagyon leragadtunk volna a pörköltnél és a paprikásnál. Ez a recept kétféle szempontból sem hétköznapi. Hiányzik belőle a bors és pirospaprika, más fűszerekkel pótoljuk. Másrészt többféle gombával tesszük igazán gazdaggá az ízét. A hét elején bemutatott hagymás burgonyapárnácskát kínáltam hozzá köretnek.recept melegétel főétel húsétel vad ragu vaddisznó

Gombás vaddisznóragu

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.