Az elsőt Európában a norvégok építik.dizájn Norvégia étterem vízalatti

 

Mint egy hatalmas szikla, amely félig a vízben fekszik, A tenger felől egy partra vetett óriási kőbálna. Norvégia déli részén a norvég Snøhetta cég megkezdte Európa első tenger alatti éttermének építését. A zord északi vizeken nem is kísérleteznek valamilyen csupaüveg csodával. A hatalmas betonépület mintha csk belecsúszott volna a tengerbe. A víz alatt azonban egy 12 méter széles panorámafal nyújt kilátást a tenger élővilágára. A száz vendéget befogadó étterem 2019-ben nyitja meg kapuit.

dizájn Norvégia étterem vízalattidizájn Norvégia étterem vízalattidizájn Norvégia étterem vízalattidizájn Norvégia étterem vízalattidizájn Norvégia étterem vízalattidizájn Norvégia étterem vízalatti

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Hatalmas szem
Macskaőrség: Játékos oroszlán 
Napi videó:  
Cápa támad a tengeralattjáróra  
Napi fotó:
Nem akar űrhajós kiképzést

(via)

dizájn Norvégia étterem vízalatti