Manapság teljesen leszoktunk az otthoni tésztagyúrásról, csak a boltba beugrunk egy csomag száraztésztáért. De aki még emlékszik a nagyi kézi gyúrású tésztájára, vagy evett már egy olasz családi vendéglőben olyan pastát, amelyet a "mamma" készített a vendégeknek, az tudja, hogy ég és föld a különbség. Mert én döntöm el, hogy miből mennyi kerül bele.
Tésztát gyúrni nem ördöngösség, inkább a formázása a művészet. De egy ilyen kis remek készülékkel otthon is csodákat tudnánk tenni.
Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Így is kinézhet egy lakótelepi folyosó
Napi videó: Ilyen halat még nem láttál
(via youtube)