Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ötperces hidegkonyha - Csalamádés tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Csalamádés tojáskrém

Tovább


Kedvenc szendvicseim

A gazdag szendvics a jó szendvics.

Tovább


Tükörtojás hagymakarikában

Egy egyszerű dizájn ötlettel fel lehet dobni a legegyszerűbb reggelit is. Így készítettem ezt a tükörtojást, ami tökéletes lehet egy szendvicsben is. Egy könnyű trükk, akár kezdőknek is.

Tükörtojás hagymakarikában

Tovább


Amikor a nyalóka visszanéz

Egy amerikai cég szemgolyókat utánzó nyalókákat dobott piacra. A készletben közel ötvenféle szem bámulhat vissza ránk. A nyalóka teljes egészében ehető, rendkívül realisztikusan festett cukorból készült. Aki nem bánja, hogy belenéznek a szájába...

dizájn édesség nyalóka nyaloka golyó szem gömb

Tovább


Kóla-jég-szívószál trükkök

Valaki főállásban ezt csinálja?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Extrém kondomok

Napi videó:   Gejzír a parkolóban

Napi fotó:  Szörny

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.