Egy olaszos hangulatú fogás mesés ízekkel.
Gombás-paradicsomos marhafalatkák
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Minimalista karácsony
Macskaőrség: Betlehemes macskák
Napi videó: Túl korán ünnepeltek
Napi fotó: Vakrandi
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Szuperképességek
Macskaőrség: Macskadizájn: ágynemű
Napi videó: Sikoltó áhitat
Napi fotó: Tisztelegj!
A karaj kétség kívül az egyik legfinomabb sertéshús. Formája miatt tökéletesen alkalmas zsebes töltött hús készítésére. A padlizsán viszont jól megfűszerezve tökéletesen alkalmas a töltésre. Ha amúgy is készítünk Vinetta-krémet, töltsük meg azzal.
Padlizsánnal töltött karajzseb