Több olyan nagyméretű üvegkancsó kapható, amelynek műanyag kupakjába egy cső van belecsavarva. Érdemes vásárolni, mert nagyon hasznos kis ötlet.

A cső első látásra csak útban van, de könnyedén kicsavarható. Ez a hűtőbetét. Az ilyen kancsó titka, hogy anélkül lehet lehűteni benne az italt, hogy azt a jég felvizezné. A jeget ne a kancsóba, hanem ebbe töltsük. Több fér bele, ha eleve tört jeget használunk. Csavarjuk vissza a fedélbe, és nyomjuk rá a fedelet a kancsóra. A fedél erősen ráfog a fedélre, ezért sem jéggel, sem levegővel töltve nem nyomja ki a hűteni vágyott ital.

 

Ha előre gondolkodunk, érdemes a csövet csaknem teljesen feltölteni vízzel, és beállítani a fagyasztóba. Így a maximális hűtőképesség kihasználható.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A féllábú kapus

Napi videó:   Táncoló denevérek

Napi fotó:  Legrockosabb sofőr

Macskaőrség:   A világ legöregebb macskája

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...