Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: különleges boroskancsó

Öntés közben levegőzteti a bort.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Klasszikus autók modern utódai

Macskaőrség:  Talált kiscicák

Napi videó:   A teljes sztori

Napi fotó:  Rosszabb, mint a szandál zoknival

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hétvégi dizájn: Jin-jang kancsó

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Zseniális kerti manók

Macskaőrség: Így készül az üvegmacska

Napi videó: Metró-pingpong

Toochee-fotó: Ezzel sem fog egyhamar végezni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Mire jó a csöves kancsó?

Több olyan nagyméretű üvegkancsó kapható, amelynek műanyag kupakjába egy cső van belecsavarva. Érdemes vásárolni, mert nagyon hasznos kis ötlet.

A cső első látásra csak útban van, de könnyedén kicsavarható. Ez a hűtőbetét. Az ilyen kancsó titka, hogy anélkül lehet lehűteni benne az italt, hogy azt a jég felvizezné. A jeget ne a kancsóba, hanem ebbe töltsük. Több fér bele, ha eleve tört jeget használunk. Csavarjuk vissza a fedélbe, és nyomjuk rá a fedelet a kancsóra. A fedél erősen ráfog a fedélre, ezért sem jéggel, sem levegővel töltve nem nyomja ki a hűteni vágyott ital.

 

Ha előre gondolkodunk, érdemes a csövet csaknem teljesen feltölteni vízzel, és beállítani a fagyasztóba. Így a maximális hűtőképesség kihasználható.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A féllábú kapus

Napi videó:   Táncoló denevérek

Napi fotó:  Legrockosabb sofőr

Macskaőrség:   A világ legöregebb macskája

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ügyes

De azért ne gyakorold otthon, mert kivágnak:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Extrém óvszerek

Napi videó:   Ne feledd, hol a medence üvegfala

Napi fotó:  Hogy ne fázzon a füled

(via iif)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.