Másfél éve indult hódító útjára New Yorkban.dizájn fagylalt

 

Nem kell rossz ízre számítani, csupán az aromáktól függ. Leggyakrabban kókusz ízzel párosítják. Az alap fagylaltkrémbe a legfinomabb kókuszszénport keverik. Ezt használják víztisztításra, és több orvosi széntablettának is ez az alapanyaga. Nincs káros egészségügyi hatása, bár ha sokat eszünk belőle, okozhat egy kis székrekedést. Már nálunk is kapható.

dizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylaltdizájn fagylalt

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Legközelebb az Úrhoz
Macskaőrség:  Parancsolsz egy tökéletes fejmasszázst?  
Napi videó:  
Higanymozgás