Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vízzel gyümölcsöt szedni

Ilyen szokatlan módon szüretelik a gyümölcsöt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

videó áfonya vörös szüretelés víz

(via youtube)

Tovább


Dugipia az Oscar vörösszőnyegén

A mexikói riporter trükkös cipője.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Meglepetés a szállodában
Macskaőrség: Super Mario macska
Napi videó:  Hegymászó bakik  
Napi fotó: Rongyrázás

(via)

Tovább


Vörösboros szilvakrémleves

íavasszal, amikor megjönnek az első meleg napok, eljön a nagytakarítás ideje. Nem csak a lakás kerül teritékre, hanem a kamra is. Átnézzük a polcokat, mi maradt meg a télről, felfedezzük az utolsó üveg megmaradt befőtteket. Csinálhatunk belőle egy remek gyümölcslevest, amelyet akár hidegen, akár melegen is jó elkanalazni. Ez a recept pikánsabb a megszokottnál: krémleves, kis vörösborral vadítva. Egyszerre édes és savanyú.

recept főétel melegétel hidegétel leves gyümölcs krém szilva vörösbor

Vörösboros szilvakrémleves

Tovább


Vörösborban párolt fűszeres körte

Napjainkban visszaesett a sültekhez kísérőként adott gyümölcsök népszerűsége. Az okát nem értem, valószínűleg csak megfeledkeztünk róla, bár a magyar inkább savanyúságos nép. Pedig elképesztően finom íz kombinációkat lehet kihozni a sült húshoz jól megválasztott gyümölccsel. A vadhoz még csak-csak előfordul, de az is inkább erdei gyűjtésű gyümölcsök, és szinte mindig lekvár formájában. Bátran próbálkozzunk gyümölcsökkel. Itt az ősz márton-nap, liba és kacsa szezon. Egy finom sült szárnyashoz isteni ez a körte. Annyira finom, hogy a maradékot este bekanalaztam, mint egy befőttet. recept főétel melegétel köret gyümölcs körte vörösbor fűszer

Vörösborban párolt fűszeres körte

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.