Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lehetne érdekesebben is tanítani a földrajzot és a csillagászatot

Nemcsak a bolygó felszíne, a belseje is hiteles. Planéta formájú torták.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Első a biztonság

Napi videó:   Cool tüzijáték

Napi fotó:  Medvemászóka

(via imgur)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Sbrisolona - olasz mandulás sütemény

Nálunk szinte teljesen ismeretlen ez a régi olasz házi sütemény, amely átmenet a keksz és a torta között. Nagyon finom csak úgy elrágcsálni egy pohár bor vagy koktél mellé, de öntettel vagy lekvárral is kiváló. Egy pohár tejjel remek reggeli. Eredete nem egyértelmű, Szicíliától Szardíniáig mindenhonnan származtatják. Ennek ellenére valószínűleg lombard, Mantovában készíthették. Az olaszok kedvelt édessége egykor a szegények csemegéje volt, mára világszerte egyre népszerűbb.

Sbrisolona

Tovább


Dexter-torta

Bizarr, ha egy ünnepi asztalon egy lefóliázott emberi test fekszik, mások tányérjában emberi darabok látszanak?

Tovább


Legkirályabb tortagyertya

Le a kalappal az előtt, aki kitalálta.

Valaki írta, hogy "Á, ez csak animáció". Hát nem. az animált kép egy  videó alapján készült. Közben megtaláltam a termégvideót is, és kiderült mégsem akkora királyság. Azon már jól látszik, hogy az egész szerkezet műanyagból van és ráadásul képeslaphangon elcsipogja, hogy  "Happy Birthday To You".

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Autók a német árvízben

Napi videó:   Ennyire könnyű becsapni a szemünket

Napi fotó:  Időtálló a tetoválás?

(via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A csokoládé csodája

Megtekintés csak saját felelősségre:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.