Az ötlet egyszerű: A fejes salátát készítsd el a szokásos módon, ecetes lében. A medvehagymát tetszés szerint tépkedd kisebb darabokra, vagy csíkozd fel. A szárat is vág fel kisebb darabokra. Keverd hozzá a fejes salátához, és élvezd az isteni ízeket.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint harmincegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: New York nyomornegyedei 1870
Macskaőrség: Rég vertek így át macskát
Napi videó: Északi fény
Napi fotó: Parkolni tudni kell