Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mozzarellávál töltött marharudacska

Egyszerűen is lehet fenséges ételeket készíteni. Finom, fűszeres marhahús, lágyan olvadó mozzarellával a közepében. Mi más kell még?
recept főétel húsétel melegétel marha rúd mozzarella

Mozzarellávál töltött marharudacska

Tovább


Temetett borjú

Ha megfelelő anyagba temetjük, csodás lesz az átalakulás.

A piacon gyönyörű hagymát kaptam, rögtön vettem belőle tíz kilót. Ahogy sétáltam kifelé, vállamon a zsákkal, a hentesnél gyönyörű borjúhúst pillantottam meg. Nem tudtam neki ellenállni, vedtem egy darabot. Ez a recept ott jutott eszembe.

Temetett borjú

Hozzávalók:
0,5 kg szép borjú vagy marhahús
4-5 fej hagyma
1 fej fokhagyma
mustár
paradicsom

bors
ecet
zsiradék

Elkészítés:
A húst felszeletelem, sózom, borsozom, és megkenem mustárral. A hagymát megtisztítottam és felkarikáztam, a fokhagymát is megpucoltam, és apró darabokra vágtam. Az edényt kikentem zsirral, egy kiskanálni ecetet locsoltam rá, majd ráhalmoztam a hagyma harmadát, a fokhagyma felét. Ráfekttem a hús felét, a hagyma újabb harmad, majd a hús másik fele.  a maradék hagymát és fokhagymát rászórtam a tetejére. Legvégül rákarikáztam a paradicsomot.

Lefedtem, és lassú tűzön addig főztem, amíg a hús megpuhult. Tésztával tálaltam.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  DTV Shredder

Napi videó:   Túl sok horrort néznek a japánok

Napi fotó:  Így is lehet tankolni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Gasztro fotónovella - Paradicsomos párolt marha

Ezzel az isteni étekkel az egyik barátom lepett meg, és rögtön el is kértem a receptjét. Egyúttal az abszolút kezdőknek is szeretnék segíteni a konyhában, ezért lépésenként, fotóval illusztrálva mutatom be az elkészítését. A gasztro fotónovella első fejezete a paradicsomos párolt marha.


Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.