Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriás csokitojás

Luxus csokoládéiról ismert belga Godiva elkészítette a cég eddigi legnagyobb és legdrágább húsvéti tojását.dizájn húsvét csoki tojás legnagyobb legdrágább

Tovább


Ekkora karfiol nincs is

De van. Ez az új világrekord.

Furcsa látvány, hogy valaki egyetlen fej karfiolt tol a talicskában, és mégis tele van a talicska.

Tovább


Bár a majomkenyérfa belsejében

Öreg, igazi híresség, és elképesztően nagy. De nem ez a titka.

Dél-Afrika Limpopo tartományában járunk. Négy órányira Johannesburgtól, közel Modjadjiskloofhoz fekszik a Sunland farm. Legnagyobb ékessége az óriás majomkenyér-fa, más néven Baobab-fa.

Tovább


A világ második legnagyobb sörösüveg-gyűjteménye

Ez az aprócskának tűnő vidéki pajta rejti a világ második legnagyobb sörösüveg gyűjteményét. Ez is a bizonyíték arra, hogy a hosszú svéd éjszakák alatt nem csak inni lehet, és nem csak azért lehet gyűjteni az üvegeket, hogy visszaváltsuk. A polcokon 8600 üvegpalack.

Tovább


A legnagyobb óceánjáró konyhája

Az Allure of the Seas jelenleg a világ legnagyobb luxus utasszállító óceánjáró hajója, holtversenyben a testvérhajójával, az Oasis of the Seas hajóval. A Royal Caribbean International üzemelteti. Hossza 360 m, az utasok számára 16 szint van megnyitva. 2384 fős legénység szolgálja ki az 5500-6300 utast. Egy kis bepillantás a hajókonyhába.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.