Egy újabb kulináris csoda Japánból. Ne aggódj, nem igazi.
Itt van az ősz, a hagyományos nyári lecsót fel lehet dobni egy nagy adag cukkinivel vagy padlizsánnal. Nem csak a ratatouille az egyetlen ilyen fogás, ebben a receptben a zöldségeken kívül még némi hús is kerül az asztalra.
Franciás lecsós szelet
Furcsa, ha rák eszi maga körül a levest.
Természetesen nem egy ráklevesről van szó, ezt a kis ízeltlábút házi kedvencként tartják, és szereti kienni a levesből a tésztát.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Európa legszebb temetője
Macskaőrség: Zenére elalvó macska
(via youtube)
Vöröslő fényes hús, ropogós bőr, fűszeres szaft, mennyei illat. A frissen sült ropogós kacsasültnek kevés párja van a világon. Igazi ízorgia, a klasszikus konyha mesterdarabja. Elkészítése nem bonyolult, de egy kis odafigyelést kíván. Az eredményért azonban megéri foglalkozni vele. Bármilyen társaságban tesszük az asztalra, garantált a siker.
Tökéletes sült kacsacomb
Gondoltad volna, hogy a csigatojás az egyik legdrágább csemege? Hozzá képest a kaviár keménytojás. Mindössze ötven gramm 115 dollárba (kb. 27 000 forint) kerül.